Vulgarstina

06 Dec, 2007

Slobodan Antonic A.K.A Drkam od muke, izjavljuje!

— Autor vulgarstina @ 20:43

Slobo Antonic AKA 'drkam od muke' izjavljuje u potresnoj ispovesti za Politiku: "Ja kad vidim bushmane kako hoce da mi otmu Kosovo, ja drkam od muke, a onda u muci poznajem junaci!"Antonic Ejp, iz Serbske Novije Fashistichke misli.


Komentari

  1. Autor ovog bloga je definitivno najbolji prikaz ogoljenog i primitivnog LDP neandertalca. Odavno se već primećuje kod većeg dela LDP-a taj primitivizam, naravno oni na svaki način pokušavaju da ga prikriju pričama o tome kako su oni obrazovani, ali čim malo začeprkaš ispod maske, otkrije se ono najprimitivnije što jedan balkanac može da nosi u sebi, zato valjda i toliko pljuju po balkanskom mentalitetu, neki bi to nazvali školskim primerom projekcije. Na kraju, ovaj blog mnogo više govori o autoru, nego o Antoniću, kome može samo da služi na čast što su ovakvi primitivci protiv njega.

    Autor Aleksandar Petrović — 09 Jan 2008, 19:53

  2. Slozila bih se sa prethodnim komentatorom. Ovo je klasican primer projekcije. Pretpostavljam da je ''umetnik'' malo iskompleksiran, on je verovatno zaljubljen u nekoga od koga pravi kult. U odnosu na taj objekat svog obozavanja oseca se nize vrednim, nistavnim, jadnim. Oslobadja se tog kompleksa ponistavanjem drugih. Ovaj put taj drugi je S.A. Ponistavanjem S.A. stvara u sebi iluziju moci.Eh, eh, posle toliko kampanja koje su trebale da razviju toleranciju u nasem drustvu, neki su i dalje duboko netolerantni. Umetnice kako ces u Evropu takav?

    Autor Dragica — 01 Jul 2008, 11:05


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

Powered by blog.rs